Je leeft je leven, je ervaart van alles - maar nu en dan sta je even stil en vraag je jezelf af:
Wie ben ik nu eigenlijk? Wie ervaart dit nu allemaal? Op welke manier zien anderen mij? Waar liggen mijn sterktes?

Grote vragen! De antwoorden lijken niet snel voor de hand te liggen.
Maar één ding is belangrijk om te weten als je worstelt met deze wie-ben-ik kwestie: we stellen onszelf deze vraag allemaal.

Hallo, ik ben Rob, wonend in het pittoreske Piringen (Tongeren). Na >15 jaar actief te zijn geweest als accountmanager (sales) had ik besloten meer uit mezelf te halen.  Uit de Gouden Kooi stappen was een eerste moeilijke stap om te nemen. Door op zoek te gaan naar mijn sterktes en valkuilen heb ik mezelf beter leren kennen en inschatten. Dat heeft me doen besluiten enkel nog maar dingen te doen waar ik energie uit haal en waar ik van nature uit in uitmunt. Het vertrouwen winnen van mijn klanten en een relatie starten tussen mezelf en de onderneming was mijn drijfveer. Van actief en oprecht te luisteren en handelen naar hetgeen belangrijk was voor de klant kreeg ik voldoening en energie van.

Nu is het tijd om actief en oprecht naar jou te luisteren! Samen aan het werk te gaan en bruggen bouwen. Met heel veel energie, passie en geduld help ik jou jezelf te ontdekken en gaan we op zoek naar jouw bouwstenen. We zullen tijdens dit proces jouw waarden bepalen en zo de daarop gebaseerde doelstellingen bepalen voor een gelukkige(re) toekomst.

Dit alles onder het motto ‘Er is maar één stap de belangrijkste, de volgende’.

7u voor maar € 80
Bopenyang werkt in onderaanneming voor Mindful Work & Life (deze is erkend als loopbaancenter door de Vlaamse overheid). Dat betekent dat je kunt betalen met loopbaancheques: 1 loopbaancheque van 4u voor € 40 en een tweede loopbaancheque van 3u voor € 40. Zo kost 7 uur professionele loopbaanbegeleiding je maar € 80.
Meer info over of je recht hebt op loopbaancheques en hoe het werkt: contacteer me.